Page 5 of 8

Re: **Update** Supreme Retrostone v1.1

Posted: Thu 4 Oct 2018 16:13
by dr_bunsen
Very happy with the new version of Supreme, screen looks much better and unit is more stable. Thanks!!

Re: **Update** Supreme Retrostone v1.1

Posted: Thu 4 Oct 2018 22:18
by ruffnutts
I found a bug... after using the HDMI... when going back to the screen on all emulators the screen is not center and leaves a black boarder on the right hand side of the screen... ffs :rolling_eyes: any idea's?

Re: **Update** Supreme Retrostone v1.1

Posted: Fri 5 Oct 2018 00:47
by robpearmain
denis wrote:
Thu 4 Oct 2018 15:59
robpearmain wrote:
Wed 3 Oct 2018 18:40
Is there anyway to specify which mame emulator to use for a mame rom like the default image?

E.g. rom uses mame2000, the other one uses mame2003
Press A when game launching screen appear. Them, you will be abble to choice witch emulator you want as default or for game specific.
Perfect, thanks

Re: **Update** Supreme Retrostone v1.1

Posted: Fri 5 Oct 2018 09:38
by denis
ruffnutts wrote:
Thu 4 Oct 2018 22:18
I found a bug... after using the HDMI... when going back to the screen on all emulators the screen is not center and leaves a black boarder on the right hand side of the screen... ffs :rolling_eyes: any idea's?
on v1 or v1.1 ?

Re: **Update** Supreme Retrostone v1.1

Posted: Fri 5 Oct 2018 10:03
by ruffnutts
v1.1 I'm using. to fix the screen I had to change settings in RetroArch, so it seems after using HDMI and then reverting back it messes up the screen position some how

Re: **Update** Supreme Retrostone v1.1

Posted: Sat 6 Oct 2018 03:45
by TFMeouch
I don't seem to be able to get my Neo Geo, CP1 and CP2 Roms to work. Saved them under the Neo Geo folder. Is this a known issue? These Roms worked on another emulator device (RS-97) without any issues.

Re: **Update** Supreme Retrostone v1.1

Posted: Sat 6 Oct 2018 17:55
by Aklain
Impossible for me to unrar the file.

Re: **Update** Supreme Retrostone v1.1

Posted: Mon 8 Oct 2018 09:53
by denis
TFMeouch wrote:
Sat 6 Oct 2018 03:45
I don't seem to be able to get my Neo Geo, CP1 and CP2 Roms to work. Saved them under the Neo Geo folder. Is this a known issue? These Roms worked on another emulator device (RS-97) without any issues.
you have to add bios files....

Re: **Update** Supreme Retrostone v1.1

Posted: Mon 8 Oct 2018 09:53
by denis
Aklain wrote:
Sat 6 Oct 2018 17:55
Impossible for me to unrar the file.
use latest winrar on pc

Re: **Update** Supreme Retrostone v1.1

Posted: Mon 8 Oct 2018 09:54
by denis
ruffnutts wrote:
Fri 5 Oct 2018 10:03
v1.1 I'm using. to fix the screen I had to change settings in RetroArch, so it seems after using HDMI and then reverting back it messes up the screen position some how
I haven t try on v1.1 i will see when i have some time.