Page 1 of 1

Ps1 and N64 on retrostone 2

Posted: Wed 5 Feb 2020 20:15
by Krempo
Cant get any of my ps1 or N64 roms to play on my retrostone 2.
Any suggestions?

Re: Ps1 and N64 on retrostone 2

Posted: Fri 7 Feb 2020 00:10
by Mayday10
Bios files maybe.

For ps1, you should have unzipped files in there. Make sure there is a cue file. If not, its easy to make one

Re: Ps1 and N64 on retrostone 2

Posted: Mon 10 Feb 2020 19:49
by lpflexi
I had some trouble getting my PS1 roms to run, until I found out that "Retrorangepi" needs the roms with ".img" extension for PS1 roms.
So I just renamed my roms from ".bin" to ".img" and it works just fine :-)

For example:
gran_turismo.bin ---> gran_turismo.img

Greets
Felix